Nyheter oktober

31.10.2017, kl 23.00. Foto: Roy Morten Andersen

Den store Halloweenfesten ble tirsdag kveld feiret som tidligere år på Galerias El Flamenco like bak Zokosenteret. Her kunne man se barn og voksne i skjønn forening utkledd gor annlefningen og det var mange fine kostymer å se. Folksomt og høy stemning var det også og barna som ikke var sminket kunne bli sminket på stedet. Et flott tiltak og vi snakket med flere som hadde tatt turen til La Manga i kveld fra Cartagena for å overvære festen. 

 

I år som tidligere år satser Galerias El Flamenco som ligger rett bak Zokosenteret på Halloweenfeiringen. Her blir det salg av grillmat, maling av barna, et egen lite Halloweenkirkegård etc. Folksomt blir det garantert som i tidligere år. Halloween feires går av stabelen den 31 oktober.

18.10.2017, kl.15.30.  Foto: Roy Morten Andersen

Et forferdelig uvær kom over La Manga i dag, med en vannvittig vindstyrke, lyn og torden og liggende regn. Vinden ødela det som var av markiser, og andre littskjøre ting som terrassemøbler etc. Palmer lå også strødd på enkelte steder. Det hele var over i løpet av en times tid, og været har allerede begynt å bli fint igjen.