NYHETER MAI 2018

Eurotele har nå også begynt med Fiber TV i La Manga. Innstallasjonen koster totalt 119 euro med TV boksen. Kan også bestilles hos Legal  som tidligere. Man må selvfølgelig ha et fungerende internett. Kanalene som tilbys kan man se under på bildene.

26.05.2018, KL. 15.36

De så mye omtalte Portugisiske krigsskipene som har inntatt strendene bl.a. i Torrevieja og andre steder på kysten har vi stort sett vært skånet for i La Manga. LMP tok turen på stranden fra Veneziola til fyret ved El Estacio og så faktisk ikke en eneste en, og dette har vi også fått bekreftet av andre som har tatt den samme spaserturen. Det er oppdaget et par stykken av disse meget farlige manetene på stranden i begynnelsen av La Manga, dvs. nærmere Cabo de Palo, men heller ikke her noe mer enn et par tilfeldige besøk. Uansett, så bør man holde øynene åpne da disse kan gjøre stor brannskade. 

18.05.2018.  Kl. 18.50

Man kan nå få både gratisavisene SI og Vikingposten på Supermarkedet Las Gondolas ved La Manga Beach Club i Veneziola, til stor glede for alle de skandinaviske som ferierer i dette populære området. De har også utvidet med en ferskdisk på kjøttvarer også, noe som har blitt meget godt mottatt.

18.05.2018  kl. 16.38  Foto: Roy Morten Andersen

Arbeidet med utvidet vei med parkeringsfelt og nytt  fortau fra rundkjøringen ved Thomas Maestre og frem til broen ved kanalen er i full gang. Dette vil også gjøre parkering ved lørdagsmarkedet en del enklere da det pr i dag har parkert biler både i sykkel og gangfelt hver lørdag formiddag. 

17.05.2018 kl. 15.10.  Foto: Roy Morten Andersen

17 mai feiringen 2018 på La Manga ble atter en gang en suksess. Folksomt i toget og rundt 200 personer som deltok totalt  på Marios, La Manga Norte, og noen av de andre spisestedene i båthavnen. På Marios ble det også holdt en flott tale av Kari Langholm og på La Manga Norte reiste alle seg og sang nasjonalsangen. LMP fikk med seg noen franskmenn som overvar dette og de var fulle av beundring. Begge hovedrestaurantene for feiringen av dagen vartet opp med god mat og drikke.

Bilder fra feiringen ligger på egen link under nyhetene.

 

LMP VIL MED DETTE FÅ GRATULERE MED DAGEN.

17 maitoget i La Manga vil gå i fra Restaurante La Manga Norte kl. 14.00 som i fjor, og går ned til båthavnen Thomas Maestre på venstre side ut til rundkjøringen og returer på strandpromenaden ‘blåstripen’. Alle er hjertelig velkommen til å gå i toget.