NYHETER DESEMBER 2017

Fergen mellom La Manga og San Javier er ikke i dfift frem til den 8 januar 2018, grunnet ferieavvikling. Dette melder fergeselskapet på sin hjemmeside.

God jul og et riktig godt nytt år ønskes dere alle fra 

LAMANGAPOSTEN

19.12.2017, kl.07.12. Foto: Roy Morten Andersen

Den nye rundkjøringen ved innkjøringen til La Manga og Cabo de Palos er nå åpnet og man tror at dette vil minske køtrafikken inn på de travleste dagene. Det gjenstår kun å flislegge fortauet som kommer fra markedsområdet og mot rundkjøringen og videre ned mot Supermarkedet Aldi. Litt snodig at når man kjører ut fra La Manga så går det fra  50 til 100 for så kun 30 m senere ned til 40 igjen, men tror nok at dette overflødige skiltet vil bli fjernet ganske snart. 

13.12.2017, kl. 23.58.  Foto: Jørgen Garvik.

Den siste allsangaftenen ble avholdt for i år på La Manga Norte denne onsdagskvelden. Mange har nok reist hjem til jul, men de fremmøtte fikk med seg et knippe med julesanger, samt en trivelig håndballkamp servert av det norske damelandslaget mot Russland. Roy Morten Andersen, Rolf Balstad og Rolf Einar Barø sto for det musikalske denne kvelden.

Man kan vel trygt si at den nye rundkjøringen som bygges ved Cabo de Palo er innviet etter at den første bilen forleden dag kjørte inn i reklameplakatene i rundkjøringen.

07.12.2017,kl. 14.30

En ny varm og god dag i La Manga i dag, men nettene kan være kjølige. Den siste uken har det vært ned mot 4 grader , men det er ikke kommet nedbør som snø, slik det har kommet bl.a. på Mallorca. For de som skal ut en tur på kvelden, så bør de kle seg godt, da det meldes om flere tilfeller av påbegynnende forkjølelser i følge  apoteket.