NYHETER AUGUST 2017

17.08.2017, kl. 11.25

Denne helgen er det igjen klart for Mistral Beach Festival på parkeringsplassen ved Burger King i Thomas Maestre. Fredag er det et spansk orkester som kaller seg Elefantes.

Lørdag er det Coti som gjester La Manga. Coti er en meget annerkjent musiker fra Argentina som reiser kloden rundt og turnerer med de største aristene innen latino pop. 

Konsertene skal starte kl 22.00 og det er gratis inngang.

COTI

10.08.2017, kl. 18.20. Foto: Roy Morten Andersen

Noe mange som ferierer i La Manga ikke kjenner til, er fergetilbudet i fra den lille, koselige  El Mirador som ligger i havnen på den andre siden av kanalen. Cruceros Mar Menor heter ferjeselskapet som altså seiler mellom La Manga og Los Alcazares. Ruten betjenes hver mandag, onsdag, fredag og søndag. Hver vei koster 5 euro, og er et godt tilbud som kan være et fint alternativ til de som vil se seg litt rundt om. Det er også tilbud om turer rundt Isla Grosa.

10.08.2017, kl. 08.32,  Foto: Roy Morten Andersen

Det var til tider meget sterk vind i løpet av natten og bokmarkedet vis a vis La Gola ved den første broen i La Manga blåste rett og slett i stykker. Det lå en del bøker og blader rundt om kring, og ble sperret av med Policia Local, Cartagenà i morgentimene.

05.08.2017, kl. 21.38. Foto: Privat

Pedro Sanchez Marin sovnet stille inn torsdag den 03 august Han vil bli dypt savnet og var en populær mann også blant mange nordmenn som lærte han og kjenne fra en av sine restauranter, Pedros eller Freiduria Mar Menor på blåstripen i båthavnen Thomas Maestre. Pedro Sanchez Marin var født 6 juli 1955, og ble altså kun 62 år gammel.

Hvil i fred - R.I.P. - D.E.P.

05.08.2017, kl. 18.00. Foto: Roy Morten Andersen

En liten ulykke som endte med en bil i plantene ved Heladeria Mar & Mar. Ingen personskader har LMP blitt fortalt.

02.08.2017, kl. 18.05

En fortvilet ung mann kom med denne cola boksen som han hadde oppbevart i bilen uten å tenke over hvor varmt det kan bli her i La Manga på sommeren, og enda verre i en lukket bil i solen. Cola boksen hadde rett og slett eksplodert og det var følgelig seit og ekkelt over hele bilen i fra tak til golv. Vel, regner vel med at det var siste gangen han oppbevarte en uåpnet brusboks i bilen i sommervarmen.

01.08.2017, kl. 20.56

Lange drosjekøer venter turistene som lander på flyplassen i San Javier ( Murcia ). Det meldes om køer på rundt en time for å få tak i en taxi om dette ikke er bestilt på forhånd. Den spanske avisen La Opinion hadde i dag en større artikkel om problemene med kommunikasjonen fra flyplassen og hva turistene blir møtt med av transport tilbudet. Det største problemet oppstår når flere fly kommer til nesten den samme tiden, og spesielt når de engelske flyene kommer.

Foto: Roy Morten Andersen