NYHETER FEBRUAR

20.02.2019, kl. 17.54

Grimanga har nå satt igang med byggingen av en ny blokk i det poulære Playa Principe. Her vil det bli bygget leiligheter med både ett og to soverom og det er allerede solgt en god del av de 45 leilighetene som bygges i dette prosjektet.

For mere innformasjon kan man ta kontakt med 

LEGAL LA MANGA SL  ved båthavnen Thomas Maestre eller på mail:

post@legalspania.com

Tlf: 0034968142498

 

Sett fra Mar Menor siden.
Fra Middelhavsiden

________________________________________________________________________________

19.02.2019, kl. 07.55  Foto: Roy Morten Andersen

Nye flyruter kommer stadig vekk til den nye flyplassen Corvera. Nå kommer det også direkteruter til Palma de Mallorca. Frem til i dag er det nå kontrakler på 22 destinasjoner i seks forskjellige land som England, Irland, Norge, Tsjekkia, Belgia og Spania. Det er flyselskapene Easy Jet, Norwegian, Ryanair, Jet2.com, Volotea, Smartwings,TUIfly og Titan Airlines. Det er allerede solgt over 1 million seter på den nye hovedflyplassen i Murcia som åpnet den 15 januar i år.

Pr.dags dato kan man reservere reiser til og fra: 

Norge: Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Spania: Oviedo og Palma de Mallorca.

Belgia: Brussel og Amberes.

England: Stansted, Luton, Gatwick, Birmingham,Leeds, Manchester, Bristol, Bournemouth og Glasgow.

Irland: Dublin.

Tjekkia: Prag og Brno.

Denne uken åpner også Tax Free avdelingen på Corvera.

Dette melder La Verdad på sine nettsider.

Det vil også bli opprettet en bussrute til og fra La Manga  og foreløbig informasjon er at den vil kunne kjøre ut til Area Sunset.

13.02.2019 kl.23,11.   Foto: Roy Morgan Andersen

Det ble en meget vellykket aften med forestillingen Tor Erik Gunnstrøm med Rainbow på slep på restaurante La Manga Norte som var fullsatt for annledningen og med høy stemning ble det servert gode skrøner fra en erfaren Tor Erik Gunnstrøm flettet inn med musikk fra Rainbow.  Lars Kristoffersen, Per Bakkelund og Marius Molstad spilte også til dans etter forestillingen. 

Nydelig vær på La Manga om dagen og det er observert flere badende gjester. Rundt 20 grader om dagen , men noe kaldere om natten, så til dere som kommer nedover kan det være lurt og ta med seg noe varmere plagg for eventuelt kveldsturen. Vanntemeraturen er nok ikke mere enn 13 til 14 grader.