NYHETER NOVEMBER

19.11.2017, kl. 19.17  Foto: Roy Morten Andersen

Årets julebasar arrangert av de flotte damene på La Manga ble avholdt i dag på Restaurante La Manga Norte. Her ble det salg av vafler og smultringer, loddsalg, dart turnering, salg av forskjellige strikkede artikler av de samme damene. Det var også et lite avbrekk med quiz konkurranse. I overkant av 100 personer gjestet i dag La Manga Norte, samt at det kom to representanter fra Hogar el Buen Samaritano, eller Den Barmhjertige Samaritanen som inntektene går til. 

Det var i dag et knippe stolte damer som kunne fortelle at det ble ny rekord og at sluttsummen som ble den nette sum av 3987 euro vil bli satt inn på kontoen allerede i mandag morgen.

Fra venstre på bildet ser vi Else Hønsvik, Kari Hansen, Eva Ladstein, Målfrid Bergstuen, Turid Balstad, Unni Nusser, Fernando Prieto Alaman fra DBS,  Tove Sjølie, Francisco Garcia Muñoz fra DBS, Hildur Einan, Liv Marie Aase, Asta Skibnes, Rigmor Myrvold og Dave Neilson fra Restaurante La Manga Norte.
BESØK BANKEN DIN
Både BMN (Caja Murcia), Sabadell, og La Caixa oppfordrer sine kunder til å ta et besøk i banken for å aktuallisere kontoen sin. Noen må signere på nytt og legge inn sine pass. Det er en prosess pga. digitalisering etc. Husk å ta med passet. Om dette ikke gjøres i tide, kan kontoen bli sperret inntil dette er i orden.
_________________________
FERGETIDENE PR I DAG
Vi fikk i dag beskjed om at fergetidene fra Thomas Maestre er 10.30, 12.30 og 16.30. Returen fra San Javier er da 11,30, 13.30, og 17.30.
Ingen ferge på søndagene.
_________________________

Fk.søndag er det igjen duket for julebasar på La Manga Norte. Det hele begynner kl 14.00 og det blir som vanlig en god del å velge i. Her blir det julegaveartikler å få kjøpt, lotteri, vafler etc. Overskuddet går som vanlig til Den Barmhjertige Samaritanen i Cartagena. 

HJELP OSS Å HJELPE.

ET BILDE FRA JULEBASAREN I 2016

09.11.2017 kl 11.12.  Foto: Roy Morten Andersen

De gamle lokalene i  cc/ Darcena Cero hvor det tidligere var Burger King, blir nå en pizzarestaurang. Det er den spanskeide Pizzeria Imperial som har utsalgsted bl. a. i Murcia, Albacete og Mojacar som også nå vil åpne i La Manga. Det skal være typisk italiensk pizza med italienske pizzakokker er vi blitt fortalt. På menyet vil det også bli salater, og pastaer mm. Om alt går etter planen, blir det åpnet den 2 mars  2018.

03.11.2017, kl. 06.45

Da ser det ut til at det vil bli noen norske fotballklubber som legger treningsleire til La Manga alikevel. Ronny Deila har nå bekreftet at VIF vil ha en treningsleir her fra de 11 til den 15 januar, før de reiser videre til Marbella.Vi følger spent med på å se hvilken andre lag som kommer.

01.11.2017, KL10.04  Foto: Roy Morten Andersen

Det ble en vellykket og folksom tilsellning på Galerias El Flamenco som ligger like bak Zokosenteret på La Manga denne tirsdagskvelden. Halloweenfesten ble atter en gang det store samlingstedet og tilreisende fra Cartagena, La Union, El Algar var også å se på denne familiefesten. Legger ut egne bilder i en egen link fra festen.