NYHETER NOVEMBER

BESØK BANKEN DIN
Både BMN (Caja Murcia), Sabadell, og La Caixa oppfordrer sine kunder til å ta et besøk i banken for å aktuallisere kontoen sin. Noen må signere på nytt og legge inn sine pass. Det er en prosess pga. digitalisering etc. Husk å ta med passet. Om dette ikke gjøres i tide, kan kontoen bli sperret inntil dette er i orden.
_________________________
FERGETIDENE PR I DAG
Vi fikk i dag beskjed om at fergetidene fra Thomas Maestre er 10.30, 12.30 og 16.30. Returen fra San Javier er da 11,30, 13.30, og 17.30.
Ingen ferge på søndagene.
_________________________

Fk.søndag er det igjen duket for julebasar på La Manga Norte. Det hele begynner kl 14.00 og det blir som vanlig en god del å velge i. Her blir det julegaveartikler å få kjøpt, lotteri, vafler etc. Overskuddet går som vanlig til Den Barmhjertige Samaritanen i Cartagena. 

HJELP OSS Å HJELPE.

ET BILDE FRA JULEBASAREN I 2016

09.11.2017 kl 11.12.  Foto: Roy Morten Andersen

De gamle lokalene i  cc/ Darcena Cero hvor det tidligere var Burger King, blir nå en pizzarestaurang. Det er den spanskeide Pizzeria Imperial som har utsalgsted bl. a. i Murcia, Albacete og Mojacar som også nå vil åpne i La Manga. Det skal være typisk italiensk pizza med italienske pizzakokker er vi blitt fortalt. På menyet vil det også bli salater, og pastaer mm. Om alt går etter planen, blir det åpnet den 2 mars  2018.

03.11.2017, kl. 06.45

Da ser det ut til at det vil bli noen norske fotballklubber som legger treningsleire til La Manga alikevel. Ronny Deila har nå bekreftet at VIF vil ha en treningsleir her fra de 11 til den 15 januar, før de reiser videre til Marbella.Vi følger spent med på å se hvilken andre lag som kommer.

01.11.2017, KL10.04  Foto: Roy Morten Andersen

Det ble en vellykket og folksom tilsellning på Galerias El Flamenco som ligger like bak Zokosenteret på La Manga denne tirsdagskvelden. Halloweenfesten ble atter en gang det store samlingstedet og tilreisende fra Cartagena, La Union, El Algar var også å se på denne familiefesten. Legger ut egne bilder i en egen link fra festen.