NYHETER SEPTEMBER 2017

29.09.2017, kl. 04.50

Det ble flotte trekninger for de fotballinteresserte i Murcia og Alicante regionen. den spanske cupen i fotball skal i utgangspunktet spilles 25 oktober og 29 november, og våre nærmeste har blitt trukket ut med følgende motstander:

F.C. CARTAGENA skal møte SEVILLA C.F.

REAL MURCIA C.F. skal møte F.C. BARCELONA

ELCHE C.F. skal møte C. ATLETICO DE MADRID.

Denne gladnyheten kunne La Verdad melde om på sine nettsider i dag, så får vi nå håpe på at noen av de store stjernene blir å se på noen av våre nærmeste kamparenaer med det første.

Blir MESSI å se på ESTADIO NUEVA CONDOMINA i Murcia ?

25.09.2017, kl. 15.35.   Foto: Roy Morten Andersen

Arbeidet med å gjøre ferdig den nye rundkjøringen ved Cabo de Palo er nå påbegynt igjen, over et år etter at den skulle være ferdig. Mandag var innkjøringen til La Manga omdirigert slik at man måtte kjøre av ved Upper og ut ved Mercadona for å komme videre utover på La Manga stripen. Det er også planer om å gjøre ferdig foretningsruinene ved søndagsmarkedet også. 

16.09.2017, kl. 13.58

Den siste fergen mandag den 18 september vil gå kl. 15.00 fra La Manga og i fra San Javier kl. 15.30. Årsaken er vedlikehold av fergen, opplyser fergeselskapet på sin tavle i Thomas Maestre.

16.09.2017, kl. 13.30.  Foto: Roy Morten Andersen

En ulykke med en kassebil med frysevarer til restauranter og supermarked mistet kassen i rundkjøringen i Veneziola lørdag formiddag. Det var ikke stor fart, men derimot monteringen av frysekassen til bilen som gikk i stykker I følge politiet. Det er ikke meldt om personskader og Policia Local var tilstede og omdirigerte trafikken når arbeidet med å fjerne frysekassen pågikk. 

13.09.2017, kl 09.03.  Foto: Roy Morten Andersen

Å leie en bil kan bli en trist affære om man får et veiproblem og trenger assistanse. Denne bilen var leid av RECORD på Alicante flyplass, og ville ikke starte på morgenen, men da var det vel bare å ringe etter hjelp fra utleieselskapet trodde man. Etter å ha prøvd nummeret for assistanse og sto i kø der først en time uten svar, for senere nye 20 minutter med den samme triste pausemusikken, melding til mobilnummeret til Record, og til slutt også en mail uten å få kontakt en eneste gang. Andre telefonnummer ble også prøvd, men det virket som om man kom hele tiden til den samme svareren. Nytt forsøk med samme resultat dagen etter. Man kan jo da lure på hva man skal gjøre om dette hadde vært et større problem, f.eks. på motorveien etc. Heldigvis i denne situasjonen, så sto bilen trygt parkert ved bopel, men å leie bil av et selskap hvor det så godt som er umulig å få kontakt med, hverken kontornummeret eller assistansenummeret virker ikke lovende.

RECORD har ikke kunnet svare på dette da LMP heller ikke har fått kontakt med noen å telefon med selskapet.

12.09.2017, kl 20.54. Foto: Hans Bjørn Vikhals.

Det kommer stadig flere skilt vedrørende bøter på å ikke fjerne avføringen til sine kjæledyr. Bøter opp mot 750 euro for ikke å fjerne dette opplyser San Javier på sine skilter som er blitt satt opp på flere steder i La Manga I disse tider. 

08.09.2017, KL. 08.10

Fredag morgen kl. 06.20 ble nødnummeret 112 oppringt vedrørende en trafikkulykke på RM 12, ved bensinstasjonen BP ved Go Carten, Cabo de Palo. Det ble umiddelbart sendt ut Guardia Civil, Policia Local, brannbiler, og selvfølgelig ambulanse med legepersonell til stedet. Sjåføren, en 35 år gammel spansk mann, som var alene i bilen, døde av skadene på vei til sykehuset. Bilen ble så godt som delt i to på midten da den traff autovernet i høy hastighet.