NYHETER AUGUST 2018

25.08.2019, kl 19 37

La Manga Posten har fått en del hendvendelser på hvor det er blitt av *GABY* fra restauranten Il Picollo Navio. Vi kan da formidle at denne populære damen har beveget seg litt lengere inn i havnen på samme side og  yttet ut restauranten med en tapas bar. Denne har. Å fått navnet GABY’S BAR, og ligger i de gamle lokalene til SE 18 på samme side. Her serveres et et godt utvalg av tapasretter og hun formidler også at om det er noen som fortsatt vil ha hennes berømte baccalaoeller laks, så går dt fint om  de reserverer dette et par dager i forveien.

La Manga Posten ønsker Gabriella lykke til med GABY’S BAR

15.08.2018 kl.08.45

Den Barmhjertige Samaritanen har igjen vært og tømt lageret av innsamlede  møbler, klær, leker, vannfilter med salt, etc ved Legal kontoret ved Thomas Maestre. De vil også sende en takk til alle som er med og bidrar til at de som ikke har det så lett får det noe bedre.

04.08.2018

Lørdagsmarkedet tiltrekker seg mye folk og er blitt en attraksjon for tilreisende også. Grønnsaker, frukt, leker og klær er stort sett det som går igjen i disse salgsbodene. Utrolig hvor fort også trøyene med den populære fotballspilleren som skiftet fra Real Madrid til italienske Juventus også kom for salg. 

01.08.2018   Kl. 17.21

Det er nå lagt til en ny side her på LMP. Den heter enkelt og greit TAPT OG FUNNET. Finner dere noe eller at dere har mistet noe, så kan det enkelt legges inn her ved å sende en melding til:

lamangaposten@gmail.com

Husk også å melde i fra når det tapte har kommet til rette etc.