NYHETER FEBRUAR 2018

17.02.2018  Kl.12.19  Foto: Roy Morten Andersen

Rosesermonien til minne om Iren Amundsen ble en følelsemessig sterk opplevelse for mange av Iren sine venner i går ettermiddag. Det hele ble en verdig avslutning fra hennes venner og familie som for tiden var på La Manga, og alle som hadde tatt kontakt med Nina i fra Norge for å delta med en rose på Mar Menor. 

11.02.2018. Kl. 08.14. Foto: Privat

IREN AMUNDSEN avled lørdag kveld med døden etter en kort tids sykdom. Hun var også engasjert i Den Norske Klubben i La Manga og ble kjent for sitt engasjemang både der og i miljøet i La Manga. Hun fremsto som positiv og glad, også etter at hun ble syk. Iren ble kun 66 år gammel, og sovnet inn på Santa Lucia, sykehuset i Cartagena. LMP sender kondolanser til familien.

Hvil i fred Iren. Du vil bli dypt savnet.

Det vil være mulig å ta turen til Tanatoriet i Algar fra kl. 12.00 og det vil kjøre noen biler fra Vav hjørnet som har plass fra kl 12.00 - 12.20.

Iren Amundsen
Alltid like blid og positiv.

10.02.2018, kl. 15.30.  Foto: Roy Morten Andersen

LE CLUB SPORTS BAR  i Thomas Maestre er den seneste nyåpningen i La Manga. Denne baren ligger altså i de gamle lokalene til Blue Marlin. Baren er totalrenovert og det har virkelig blitt meget fint og innbydende, noe John og Lynne kan være meget stolt av. Det vil også bli matservering, noe som vil bli omtalt noe senere. LMP ønsker de lykke til og tror nok at dette kan bli et flott tilskudd i båthavnen.

10.02.2018, kl. 11.12

Det går for full maskin fra internettselskapene MANGATEL ( Futura ) og OLIVE NET om dagen. Det virker som om at alle vil ha fiber, og da også TV boks fra de respektive selskapen. LMP har vært i kontakt med flere kunder fra begge selskapene som alle er meget godt fornøyd. Prismessig så er det heller ingen større forskjell. De som tidligere har hatt eller har internett via FUTURA blir oppgradert for fullt og mesteparten av disse kundene har allerede fått innstallert FIBER. Her er det jo også mange som har betalt ett år på forskudd som da automatisk går over på FIBER og trenger ikke å bytte selskap. Både MANGATEL og OLIVE NET kan bestilles på LEGAL LA MANGA sitt kontor ved båthavnen Thomas Maestre. Leveringstiden for begge selskapene er heller ikke så avskrekkende, men kan variere fra noen få dager til et par uker.

Når det gjelder service, så velger vi også å tro at det her også vil bli stort sett det samme uansett hvilket selskap man velger.

mail til Legal: post@legalspania.com