NYHETER NOVEMBER

20.11.2016, kl 12.35 (Foto: Roy Morten Andersen) Redigert 19.05

 

Den store julemessen som de fantastiske damene på La Manga arrangerer hvert år på Restaurante La Manga Norte åpnet i dag kl 14.00. Det ble en meget vellykket dag med loddsalg, salg av forskjellige artikler som var produsert av damene, noen typiske norske matvarer ble også omsatt, og selvfølgelig vaffelsalget. Det ble også gitt en del premier til lotteriet fra restaurantene og Legal La Manga. Inntektene som i år ble på hele 4.616,00 euro går i sin helhet til DEN BARMHJERTIGE SAMARITANEN i Cartagena (Hogar el Buen Samaritano).

Else Hønsvik som startet det hele, overlot nå sin plass til Rigmor R. Myhrvold.

Bildet fra venste; Kari Hansen, Torunn Nedgård, Eva Olsen, Unni Nusser, Eva Ladstein, Målfrid Bergstuen, Asta Skibnes, Hanne Isdahl, Hildur Einan, Else Hønsvik og Turid S. Balstad. Foran; Annie Hilton og Rigmor W. Myhrvold.

 

 

Den store julebasaren avholdes på Restaurante La Manga Norte fk søndag, og i den forbindelse er det blitt levert inn to stk akvareller av Jan Andersen. Disse skal selges til høystbydende og utgangsprisen er på 75 euro pr stk. Det vil bli hengt opp en liste hvor man kan notere sitt bud på restauranten. Skulle det være noen som ikke er til stede i La Manga og som vil by på disse, så kan man sende en mail til til lamangaposten@gmail.com og  noter hvilken av akvarellene dere vil by på. 

For alle som er i La Manga, husk at overskuddet i sin helhet går til Den Barmhjertige Samaritanen i  Cartagena.

Regatta på Mar Menor
Puerto Tomas Maestre

DEN BARMHJERTIGE SAMARITANEN har igjen vært på besøk og fyllt opp bilen med møbler, klær, hvitevarer etc. Vi minner også om Julemessen den 20 november på Restaurante La Manga Norte. 

06.11.2016, kl. 09.07

Så nærmer julen seg igjen og julebasaren som damene ved Thomas Maestre  står bak nærmer seg. Som i fjor, legges denne til La Manga Norte, og vi håper og tror at det vil bli minst like vellykket i år. Overskuddet går uavkortet til Den Barnhjertige Samaritan i Cartagena som er en innstitusjon som hjelper trengende med mat, klær, husrom etc.

De kommer også mandags eftermiddag og henter innsamlede møbler, klær etc , så om noen har noe de vil kvitte seg med så kan det leveres ved Legalkontoret.

 

05.11.2016, kl 06.00

Fjellgeitene på La Manga samles hver fredag kl 10.50 for avreise kl 11.00 til sine turer i områdene Cabo de Palo og skogs og fjellområdene rundt. Denne fredagen var intet unntak og de fremmøtte var alle i godt humør før avreisen fra parkeringsplassen ved Burger King. Det hele avsluttes med en middag på en restaurant for de som vil det sier Ingolf Drilen og forteller LMP at innteressen stadig øker for disse populære fredagsturene.

04.11.2016, kl. 18.00

En Audi 6 som kom kjørende fra Thomas Maestre kjørte utfor veien vis a vis Idrettshallen. Bilen tok med seg treverket til Pepino (vannscooterutleiefirmaet) før den havnet i Mar Menor. Det var to spanske personer i bilen som kom i fra det hele med små skader.