DEN BARMHJERTIGE SAMARITANEN

http://www.ongsamaritano.com/

HOGAR EL BUEN SAMARITANO eller Den Barmhjertige Samaritanen som den heter blandt skandinaverne på La Manga holder til i Cartagena. Det er en hjelpeorganisasjon for folk i nød når det gjelder mat, og husrom. De har også et utsalgsted i Dolores som selger rimelige klær, møbler, hvitevarer etc som blir donert, bl.a. av oss i La Manga. Vi har sendt av gårde bare i år 9 lastebiler med forskjellige ting som har blitt samlet inn, og det blir i alle fall et lass til før året er omme. Fortjenesten av dette salget går til innkjøp av mat.

De iherdige damene her har også to ganger i året arrangert tilstellninger som har gitt en pen slant til DBS. Fra vårarrangementet på bocciabanen ble det overført 4417,- euro og fra julemessen den 20 november ble det overført 4616,- euro. Det har også blitt satt inn mindre beløp fra sparebøssen på Legal La Manga.

Hver torsdag holder de åpent for matutlevering, og får besøk av ca 300 personer som er registrerte og det deles ut mat opptil ca 700 personer totalt. LMP var på besøk den 24 november 2016 og noen av bildene ligger her på siden. Nøden er stor og de overbringer en stor takk til alle som bidrar på den ene eller andre måten.