NYHETER DESEMBER

24.12.2016, kl. 14.35

4 terrasser i bolgkomplekset Monaco på Km. 7 i Gran Via raste sammen juleaften. Dette ble varslet  ca kl 12.45 og brannvesenet kom raskt til stedet. Det er ikke meldt om personskader.

20.12.2016., kl. 10.05

Nok en bil av veien på nøyaktig det samme stedet som en annen bil kjørte ut for en kort tid siden.  Årsaken vet ikke LMP noe om, men i alle fall ikke en lur plass å parkere.

18.12.2016, KL 12.57 (Foto: Roy Morten Andersen)

Uværet har i løpet av natten knekt palmer, veltet båter, revet ned en del av julebelyningen som er hengt opp av komunen. Paraboler er knekt, og internett (Scan Sat) og TV signaler er borte (Signalene til Futura fungerer igjen) og enkelte steder er vannstanden i veiene opp til 15 - 20 cm. Vinden har foreløbig roet seg noe, men det skal bli sterkere vind utover kvelden igjen. Det ventes det samme været i morgen.

Siden TV signalene er borte på ubestemt tid, og det er håndballfinale kl 18.00 mellom Nederland og Norge (damer), så kan dette sees på MAD TAVERN i båthavnen Thomas Maestre.

17.12.2016, kl. 17.38

T V signalene fra Eurotele har falt ut og det er forløbig uvisst når signalene kommer tilbake. Det samme er store deler av internettsignalene fra Scan Sat og Futura Telecom. Det er kraftig vind og mye regn som skal være årsaken til problemene med signalene fra disse leverandørene.

Myndighetene sendte i går ut en advarsel mot å ferdes langs stranden, og at campingbiler og andre kjøretøy bør parkeres med omhu. Boliger som ligger rett på stranden bør også skjermes ekstra godt da vanntilførsel kunne trenge inn og vannstanden stige pga av pålandsvind.

Vi kommer tilbake med mere innformasjon etter hvert.

03.12.2016, kl. 13.57

Det gamle, uferdige bygget ved Hotel Doblemar i La Manga som nylig ble solgt til hotellkjeden Roc Hotels i sammen med at de kjøpte hotellet skal nå endelig rives. I flg. kilder LMP har vært i kontakt med så er det muligheter for at dette vil skje allerede i første kvartal 2017. Om det blir et grøntannlegg eller noe annet på tomten, har vi ikke fått bekreftet enda, men siden de skal renovere og åpne Hotel Doblemar på vårparten, så tyder alt på at dette skal bli ferdigstilt så raskt som mulig.

Hotel Doblemar, som åpnet sine dører allerede i slutten på 70 tallet, ble solgt for ca 16 millioner euro og har ikke fungert som et åpent hotel de siste årene.

 

Foto: Roy Morten Andersen