NYHETER FEBRUAR 2017

22.02.2017, kl. 12.30   Foto: Roy Morten Andersen

Hogar el buen Samaritano, eller som kanskje er bedre kjent som Den Barmhjertige Samaritan, har i går kveld og i dag fyllt opp med møbler, klær, hvitevarer etc. Det har hittil i år nå blitt sendt avgårde 3 fullastede biler til Cartagena. Atter en gang takker vi alle bidragsytere og minner også om den store aktivitetsdagen som våre aktive damer her på La Manga arrangerer den 19 mars på Boccabanen. Vi kommer tilbake med mere innformasjon etter hvert når det gjelder dette som også går til DBS.

19.02.2017, kl 18.01   Foto: Roy Morten Andersen

Det ble i ettermiddag spilt en treningskamp mellom Sarpsborg 08 og PFC  CSKA Moscow på fotballannlegget på La Manga Club. Geir Bakke med sine menn tapte dette oppgjøret 1 - 3, etter at Jørgen Strand Larsen satte inn trøstemålet for sarpingene. Stillingen var 0 - 0 ved pause, og begge lagene hadde vært sitt skudd i tverrliggeren.

 

Fra mandag 6 februar til den 12 februar er det annonsert en del trafikkontoller på strekningen mot La Manga og på selve stripen. Denne gangen er det mobilkontroller i tillegg til fotoboksene. Så det kan være lurt og holde fartsgrensen.

04.02.2017, kl. 11.39

BOMBAY PALACE 2, som altså er en indisk restaurant, skal nå åpne sine lokaler i båthavnen Thomas Maestre den 25 februar. Bombay Palace 1 som ligger i Los Belones har allerede blitt en stor suksess, og nå vil vi altså få det samme tilbudet her. De skal åpne i de gamle lokalene til Sol Y Sombra ( dvs lokalet etter gamle Bambus).

LMP ønsker tilskuddet velkommen og lykke til.

02.02.2017, kl. 09.14. 

Byggevirksomheten av både eneboliger og leiligheter i La Manga øker igjen. Legal Spania melder om en meget god januarmåned og begrunner dette med at det har vært og er mange leiligheter til gode priser og at det er en del som nå velger tryggere omgivelser siden det blitt mere utrygt i Tyrkia. Det er i Veneziola nå 5 eneboliger under bygging, samt at Grimanga nå vil gjøre ferdig blokken ved Miradores del Puerto. Arbeidet med sikring av området pågikk når LMP besøkte tomten i dag tidlig. Her er også flere leiligheter allerede solgt har vi fått opplyst.

Foto: Roy Morten Andersen
Miradores del Puerto
Foto: Roy Morten Andersen
Miradores del Puerto