NYHETER APRIL

                                    PÅSKEN I CARTAGENA 2019

 

Her kan dere se de forskjellige tidene og stedene for årets påske i Cartagena:

 

https://semanasanta.cartagena.es/index.asp#fh5co-pricing

Her har vi busstidene t/r Corvera flyplassen. 

NB: Bussen stanser og går i fra bussterminalen ved posthuset.

Det første Norwegianflyet landet 19.47 den 03.04.2019
Asbjørn Buanes var en av de første med Norwegian.
Sten Erik og Marianne Tanum, nr 6 og 7 som sjekket inn.

03.04.2019, kl. 21.41.  Fotos: Roy Morten Andersen

Onsdag den 3 april kl. 19.47 landet det første flyet fra Norwegian på den nye hovedflyplassen i Murcia, Corvera. Asbjørn Buanes var en av de første som kom ut i fra annkomsthallen og hadde bare godord å si om hvordan det var å annkomme  her. LMP noterte seg at de første fikk sin innsjekkede bagasje 19 minutter etter at flyet satte sine hjul på bakken. Flyet satte nesen tilbake mot Oslo igjen med kun 11 passasjerer på sin første tur i fra RMU, Corvera.

03.04.2019, kl. 10.43.  Foto: Roy Morten Andersen

Christobal Lorenzo Serra, Notario i Los Belones har nå flyttet inn i nye lokaler i det nye senteret Poligono Comercial, Los Belones. Bedre parkering, og bedre plass var motivet for flyttingen. LMP gratulerer med de nye lokalene og ønsker hrrved lykke til.

02.04.2019, kl.09.24

Hotellet som sist het Hotel Daniya La Manga Spa, men som er mere kjent for Hotel Abity som ligger på km 14, dvs. mellom Los Miradores del Puerto og Puerto Mar, skal etter det LMP har fått innformasjon om åpne i løpet av et par måneder. Restaureringer og reperasjoner har allerede pågått en del tid. Det er i hovedtrekk fellesområder som basseng, spaavdelingen og uteområder som treng restaureres i følge en av arbeiderne der. Hotellet er blitt kjøpt opp av Mexikanske interesser og de driver allerede flere hoteller i Spania.

01.04.2019, kl. 18.02.   Foto: Roy Morten Andersen

Nyåpningen av den nye restauranten LA MIA MARIA 2 på km 14 ved Marina Sol straks over broen på høyre side. En allsidig meny med alt fra enkle tapasretter til de komplette retter som kjøtt, fisk, pastaretter, pizzaer, etc. Her er det også åpent hele dagen og stenger altså ikke i siestaen.

Maria y Miguel ønsker alle hjertelig velkommen til sin nye restaurante.

Miguel er glad for at de endelig kunne åpne dørene.
Maria i baren for annledningen.