NYHETER MARS 2017

24.03.2017, kl. 20.11.   Foto: Roy Morten Andersen

I ettermiddag ble den femte bilen dette året sendt avgårde til Hogar el Buen Samaritano ( Den Barmhjertige Samaritanen). Det som ble gitt denne gangen var flerE gode kjøleskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin, 3 sofagrupper, stoler, klær, høyttalere, lamper, kommode, gode senger med gode madrasser, bord, nattbord etc. Dette blir lagt ut til salg i deres forretning og overskuddet her går til innkjøp av mat til de som ikke har det så lett i dagens samfunn. Tidligere denne uken ble det også satt inn 3447,70 euro som ble samlet inn damene bak Aktivitetsdagen. Se egen rubrikk.

21.03.2017, kl. 20.04  Foto: Roy Morten Andersen

Tidligere Blue Marlin har nå fått nye drivere, og det er den norsktalende Alfredo som har stått for oppussingen av lokalet i sammen med sin sønn. BLUFFTON er det nye navnet på baren/ restauranten, og de åpner alle hverdager kl. 17.00, og lørdag og søndag åpner de kl. 12.00. Tirsdagene har de valgt å holde stengt inntil videre.

Den alltid så blide Alfred ønsker alle hjertelig velkommen til altså den nyåpnede plassen i båthavnen Thomas Maestre. 

Se flere bilder her: 19.03.2017

19.03.2017, kl. 18.29   Foto: Roy Morten Andersen

Den populære aktivitetsdagen i La Manga som ble lansert av Else Hønsvik for noen få år siden til inntekt for Den Barmhjertige Samaritanen i Cartagena, ble avholdt i dag. Det ble spilt boccia, loddsalg, auksjon, og en tippekonkurranse for å få inn penger. For å komme inn ble det betalt 5 euro, og man fikk da både servert kaffe og kaker, samt et glass sangria ved ankomsten. De aktive damene som både hadde strikket, baket kaker,  etc hadde som vanlig gjordt en fantastisk innsats, og har all grunn til å være fornøyd med dagen. Godt over 100 personer stakk innom bocciabanen denne nydelige søndagen. Dagens aktivitetsdag ble ledet av Else Hønsvik, Kari Hansen, Hanne Isdal, Hildur Einan, Aslaug Auestad, Torunn Nedgård, Unni Nusser, Eva Ladstein, Eva Olsen, Elin Gjestang, Turid Skaar-Balstad, og aktivitetsdagens leder Rigmor Wika Myrvold.

Etter foreløpig opptelling så kom det inn 3447,70 euros til Hogar el Buen Samaritano.

Oppdatering kommer senere. 

04.03.2017, kl. 10.27

De aktive norske damene i La Manga trår til igjen med en ny aktivitetsdag til inntekt for Den Barmhjertige Samaritanen. Dette har blitt et årlig arrangement son i sin tid ble startet av Else Hønsvik og har blitt en stor  suksess. Arrangementet går av stabelen den 19 mars, og alle er hjertelig velkommen til støtte for de som ikke har det så lett i verdagen.