NYHETER APRIL 2017

19.04.2017, kl. 17.21

Fergen mellom La Manga og San Javier er innstillt i perioden 17-24 april på grunn av vedlikehold meldes det i fra  kommunen.

15.04.2017, kl. 09.03

Påsken 2017 ble til rene sommeren både når det gjelder temperatur og været, samt antall turister å regne for La Manga. Det er nok flere år siden det var så mange mennesker i La Manga i påsken, og det skyldes nok flere faktorer som uro i Tyrkia, sen påske, og at La Manga og Spania går i riktig retning også økonomisk.

Noen som ikke helt skjønner seg på turismen er desverre komunene som styrer La Manga. Cartagena ville ikke gi lisens til å få åpnet strandbarene og solsenger på strendene for turistene, og skjønner vel muligens ikke at flere kunne da ha kommet i arbeid.

02.04.2017, kl. 18.25  Foto: Roy Morten Andersen

Det ble åpnet en nytt spisested i båthavnen Thomas Maestre, i de gamle lokalene til Bambus. SIBARITAS er navnet, og dette er en typisk spansk plass med spesialiteter som paella og tapasretter. På åpningsdagen var det stappfullt både inne og ute og de vartet opp med Flamenco musikk av høy klasse. Med stor stemning og meget fornøyde gjester kan stedets innehaver Andrea Garcia Zaragoza se seg godt fornøyd med åpningen. LMP ønsker stedet lykke til.

 

SEILBÅT TOK FYR

01.04.2017, kl. 06.10

En 9 meter lang seilbåt tok fredag ettermiddag fyr ikke langt fra båthavnen Thomas Maestre. Det har ikke blitt meldt om personskader, og de 4 personene som var ombord kom seg over i en annen båt som var i nærheten. Seilbåten ble totalskadd og sank i følge kilder LMP har vært i kontakt med. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent for LMP.


 

NYTT LASS DEN BARMHJERTIGE SAMARITANEN.

01.04.2017, kl 06.01.  Foto: Roy Morten Andersen

Hogar el Buen Samaritano i Cartagena hentet fredag ettermiddag sitt 6. lass med møbler, klær og div kjøkkenutstyr for året. De vil også få formidlet et stort takk til alle involverte og forteller at dette kommer godt med til de som ikke har det så lett i hverdagen.