NYHETER JUNI 2017

30.06.2017, kl. 13.08

Trykk for linken for å se;

BILDER CLEAN BEACH

 

Dagen med CLEAN-BEACH 17 ble en meget vellykket dag, og utrolig mye plastikk, og annet søppel ble plukket opp i fra stranden, i vannet og områdene rundt stranden. Det var noen og tyve som ble med den flotte dagen , i tillegg til tilfeldige på strendene som også bidro med innsamling av søppel. Det hele ble avsluttet med tapas og noe godt å drikke på Playa Chica, og de minste foretrakk naturlig nok iskrem og brus i stedet. Tusen takk til alle som bidro til den fine dagen , og husk å rydde opp og ta med all søppel når dere forlater stranden.

29.06.2017, kl. 18.36

Lars Kristoffersen og Rainbow har nå tatt seg en velfortjent ferie fra det hektiske turnelivet i Norge og Sverige, og ferierer i La Manga atter en gang med sin familie og venner. Det blir i denne forbindelse også satt av noen dager til spilling også denne gangen, og lørdag den 1 juli blir det altså Restaurante La Manga Norte som atter en gang får besøk. Det forventes fullt hus, og det kan nok være lurt å bestille seg et bord på forhånd i følge Ilham Oulahoua, som også ønsker alle hjertelig velkommen.

28.06.2017, kl.16.50

Den 30 juni arrangeres det en CLEAN BEACH - 17 dag, og dette går enkelt og greit ut på å holde strendene og sjøen så ren som overhodet mulig. Dette er et samarbeid mellom La Manga booking, Legal La Manga, The Lounge, og La Manga Activities. Vi håper at alle som har mulighet og interesse for å komme til rene strender etc. vil være med på denne dagen, og kan ta kontakt med Espen på La Manga Booking eller Roy Morten på Legal om det ønskes mere innformasjon.

 

--------------------------------------------------------------------------

Pressemelding fra LaMangaBooking.com

Søppel, og spesielt plast er en stor trussel mot miljøet, både på land, og
ikke minst i sjøen, hvor det ender opp i næringskjeden. Vi som bor ved
havet opplever dessverre at det blir stadig mer plast i
sjøen, og dette ønsker vi å gjøre noe med.

- For første gang arrangerer, LaMangaBooking.com og Legal La Manga, i
samarbeid med The Lounge Bar og La Manga Activities, "ren strand dag".

- Våre gjester, kunder og leilighetseiere vil sammen med våre ansatte og
oss bruke fredag formiddag til å plukke søppel på Middelhavsstranden, og i
sjøen fra km. 13 - km 17.
Playa - El Pudrimel
Playa - Ensenada dek Esparto
Vi stiller også med 2 SUP brett for å finne søppel i sjøen.

- Dette er vårt "lille bidrag" for å bidra til å bevare vårt paradis, La
Manga, og få mindre søppel i vår natur.

- Vi ønsker også at våre gjester og fastboende blir oppmerksom på at alle
kan bidra til å gjøre La Manga enda renere. "Om alle som gikk på stranden
tok med seg sitt rask, og litt til", så ville det raskt bli mindre plast
både på stranden og i sjøen.

- Vi ønsker også med dette å gjøre både turister og fastboende mer
oppmerksom på at også vi kan bidra, og ikke alltid forvente at det
offentlige tar alt ansvar.

Vi håper å gjøre dette til ett årlig arrangement, og at så mange som mulig
slutter seg til dette prosjektet :)

Vår kartreferanse er:
https://www.google.es/maps/place/LaMangaBooking.com/@37.73958,-0.738074,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x41880ecede2e49f1!8m2!3d37.73958!4d-0.738074


Mvh
Espen

Se St Hansbildene her: SAN JUAN 2017

24.06.2017, kl. 01.38  Fotos; Roy Morten Andersen

St. Hans feiringen i La Manga gikk av stabelen på samme sted som i fjor, ved Casa Paco. Det var rundt to tusen mennesker samlet denne kvelden som kunne tilby danseshow, live music, trommeorkester etc. Boder som solgte grillmat og kalde drikker var også rigget opp. Det ble en meget vellykket kveld som seg hør og bør ble avsluttet med et stort bål. Hyggelig var det også at det var mange nordmenn som også møtte opp på SAN JUAN festen dette året.

22.06.2017, kl. 09.50

Så er fergen igjen innstilt førstkommende lørdag. Greit å vite for de som hadde planlagt retur til flyplassen, eller som kommer ned på ferie.

19.06.2017, kl. 20.50

Denne fredagskvelden feires San Juan i La Manga og det hele starter kl 21.00. Festlighetene foregår tvers ovenfor Los Miradores og Supermarcedet Upper ved km 14. Her blir det underholdning, DJ, båltenning og fyrverkeri utover kvelden, så det er vel ikke nødvendig å nevne at det blir folksomt. Grillmat og servering fra diverse salgsboder blir det også. 

18.06.2017, kl. 12.03

Lørdag ble det arrangert en del aktiviteter ved broen i La Manga, og her var det da muligheter for å prøve seg på line ved å gå fra Thomas Maestre siden, over kanalen til Estacio siden. Det var også laget til en klatrevegg på broen, og om man ville prøve seg på å hoppe i strikk fra toppen og ned i kanalen så var dette også et av tilbudene. Et annet tilbud som var meget populært blant de flere hundre fremmøtte, var å teste ut Zip Line fra tårnet på broen og over kanalen til Puerto Mar. Dette var et tilbud til de unge fra San Javier kommune denne lørdags ettermiddag som forgikk i tiden kl 18.00 til midnatt.

    

18.06.2017, kl. 10.00

Anita Hammer feiret sin 60 års dag på La Manga, som har vært hennes Paradis siden hun kom hit allerede for 16 år siden for første gang. Det ble en fantastisk aften på strandpromenaden utenfor Villas de Frente Marino med en god del gode venner. Koldtbord med nydelig kortreist mat, en del av dette medbrakt laks fra hjemtraktene bl.a. Selvfølgelig champagne, vin og annet å drikke var også på plass. og hva er så en fest i Spania uten flamenco ? AKANDA som er en flamencogruppe fra Lorca kom og underholdt og det hele ble en meget vellykket aften som senere fortsatte på flamencorestauranten SIBARITAS på blåstripen.

Bilder fra aftensammenkomsten ligger på egen rubrikk under nyheter.

07.06.2017, kl. 12.23

Fergen fra La Manga til San Javier går i dag og torsdag. Fredag og lørdag er fergen innstilt. Noen god forklaring har LMP ikke fått denne gangen heller.

 

06.06.2017

LMP vil med dette få gratulere Sverige og hele sveriges befolkning med nasjonaldagen i dag.

Landskamp i fotball

Onsdag kveld er det privatlandskamp mellom Spania og Colombia på NUEVA CONDOMINA i Murcia. LMP har igjen 2 billetter om det er noen som ønsker dette. Prisen er 82 euro PR. stk., som altså er den ordinære prisen på billettene. Det er også plass i bil om man ønsker dette.

Kan kontaktes på tlf: 0034 628008801 eller mail; mortenroy@gmail.com

01.06.2017, kl. 18.50

Givergleden til Den Barnhjertige Samaritanen er stor blant de nordiske her på La Manga. Den 9. bilen gikk avgårde med flere sofaer, klær, skotøy, og diverse andre ting.